Weer thuis!!!! - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Leon Stijnman - WaarBenJij.nu Weer thuis!!!! - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Leon Stijnman - WaarBenJij.nu

Weer thuis!!!!

Door: Erik en Tanja

Blijf op de hoogte en volg Leon

03 Juli 2010 | Nederland, Apeldoorn

Lieve allemaal!

Het ging opeens allemaal heel snel. Woensdagmiddag kwam een verpleegster naar me toe en zei dat het zeker lekker was dat we die middag al weg mochten. Ik wist nog helemaal van niets. Ik moest wachten tot de cardioloog langs zou komen, die kon het me echt vertellen.
En ja hoor, om 17.15 uur hoorde ik van de cardioloog dat we naar huis mochten. Dus wij snel inpakken, eten, Léon voeden en wegwezen. Lekker naar huis!
Helaas waren zijn darmen nog niet op gang gekomen. Dus zouden we hem zelf moeten blijven ontluchten en spoelen. Nu hopen dat hij, als hij weer sterk genoeg is, zelf zijn ontlasting kwijt kan. Tot nu toe, hebben we hem nog elke dag om de paar uur moeten ontluchten. Dus de oppassers moesten ook leren om dit te kunnen doen, als we weer aan het werk gaan…

Met zijn hartje gaat het ook beter, zijn bandje om zijn longslagader zit nog wel te los, maar ze denken dat hij daar snel genoeg in groeit. Dit is een periode dat hij zich snel ontwikkelt en snel groeit. We blijven om de zoveel tijd onder controle staan in het ziekenhuis in Utrecht. Met een echo blijven ze hem controleren tot zijn linkerkamer, die straks onder spanning komt te staan, weer op volledige sterkte is, dat hij de grote bloedsomloop weer kan doen.
De hartritmestoornissen die hij vorige week had, worden nu onderdrukt door de medicijnen die hij 3 maal per dag krijgt. Er is nu maar een kleine kans, dat het nog een keer gebeurd, maar we zijn er op voorbereid, als het gebeurt, wat we moeten doen. Maar we hopen dat het gewoon niet nog een keer gebeurd. Dat het eenmalig was, als een complicatie van zijn operatie.

Nu is het voor hem om goed aan te sterken en weer zijn draait te vinden. We merken wel dat hij het fijn vindt om in z’n vertrouwde omgeving te zijn en dat hij lekker weer de hele tijd bij ons is. In het ziekenhuis was hij ook wel eens alleen. En nu zit of ligt hij er thuis weer lekker bij ons in de buurt. Hopen dat hij ook weer zijn slaapritme terug krijgt…..

We willen jullie weer bedanken voor alle lieve aandacht die we weer van iedereen hebben gekregen via bezoekjes, kaartjes, berichtjes en smsjes. De site blijft bestaan, want over minstens een half jaar tot een jaar, komt de volgende operatie en zullen we jullie weer op de hoogte houden via deze site. Wat toch wel erg fijn is geweest om jullie up to date te houden!
Als er weer iets verandert, horen jullie dat zeker!

Jullie allemaal een prettige vakantie, geniet van het prachtige weer!

Liefs van ons

• 03 Juli 2010 - 08:00

Bert:

Wat fijn dat jullie weer naar huis konden.

Thuis is de plek waar Leon zich het fijnst voelt en voor jullie is dat ook prettiger.

Het McDonaldhuis is zeer goed, maar je zit het liefste in je eigen omgeving.

Eigenlijk moesten we met zijn allen een gift aan het huis geven. Voor de goede zorgen die zij aan jullie gavan.

Heel veel sterkte deze dagen en we komen straks even langs. Jacolien komt ook mee.

Liefs, Dad/bert/opa

• 03 Juli 2010 - 08:18

TIm:

Lieve Tanja,

Hij hoort ook bij jullie thuis en niet in het ziekenhuis de lieve kleine jongen.

Ik hoop dat hij weer snel aansterkt. Dat hij verder tot vreugde van jullie mag opgroeien zonder al te veel
    complicaties.

Geniet ervan!!

Liefs Tim. xx

• 03 Juli 2010 - 09:24

Audrey En Peter:

gefeliciteerd, wat heerlijk om leon thuis te hebben. ayla, geniet maar lekker van je lieve broertje! tanje en erik....ook jullie een hele fijne tijd ookal heeft leon de nodige zorg nodig, hij is bij jullie thuis en dat is heeeeel wat waard!!!

• 03 Juli 2010 - 10:40

Eddie:

Lieve Allemaal....

Wat een ongelooflijk sterk mannetje is jullie Leon.
    Zoveel al mee gemaakt en al die onderzoeken en operaties. Bijzonder!!!!!!
    En voor jullie is het ook allemaal heel zwaar, maar ook jullie blijven doorgaan en vechten. Bewonderenswaardig als ik het zo even mag zeggen.
    Veel geluk en sterkte gewenst en geniet van elkaar maar daar twijfel ik niet aan want dat doen jullie al!!!

Veel liefs Eddie en hele dikke kussies

• 03 Juli 2010 - 11:43

Alies:

Hoii Tanja en Eric en natuurlijk Ayla en Leon.

Wij hopen dat jullie ook lekker kunnen gaan genieten van het mooie weer.In ieder geval is het super dat hij weer thuis is!!!
    Nogmaals....geniet ervan.

Dikke knuffel van ons alledrie

• 04 Juli 2010 - 10:25

Arja:

Lieve tanja en erik,
    Fijn weer lekker thuis geniet er van ,onspan en geniet ven de vrije dagen nog samen.
    Heb alle stukjes nog gelezen kon dat in de vakantie niet doen, ben nu weer helemaal bij en jullie doen en laten kunnen lezen van de afgelopen weken.
    jullie hebben heel wat te verwerken gehad en heb veel bewondering voor jullie hoe jullie hier mee om gaan.
    Moet volgende week weer werken maar zodra ik vrij ben kom ik een keertje buurten.
    Tanja succes op je 1e werkdag zal wel weer even wennen zijn maar zeker lekker oom ergens anders mee bezig te zijn.
    Tot gauw, liefs Arja xx

• 05 Juli 2010 - 06:52

Nienke:

Lieve Tanja, Erik, Ayla en Léon!!

Wat fijn om te horen dat jullie weer lekker met z'n vieren thuis zijn! Hopenlijk gaat Léon lekker aansterken thuis en kunnen jullie eindelijk gaan genieten als gezinnetje!

Veel liefs Nienke

• 05 Juli 2010 - 06:56

Roos:

lieve mensen,
    ik heb bewondering voor hoe jullie met alles omgaan!~Petje af! Nu maar lekker van Leon genieten en veel met hem knuffelen! xxx mam

• 10 Juli 2010 - 18:25

Hannie:

Hallo Tanja, Erik, Ayla en Leon.
    We hebben 3 weken vakantie gehad en nu even gelezen hoe het met jullie gaat, een heel verhaal!
    We wensen jullie alle goeds toe en geniet van elkaar.
    Liefs Rens en Hannie