Mooi weer en mooi herstel!
Door: Erik en Tanja
Blijf op de hoogte en volg Leon
23 April 2011 | Nederland, Apeldoorn
Lieve allemaal,
Weer even een berichtje met dit mooie weer! Net of Léon dat merkt dat het weer mooier wordt, zo wordt hij elke dag een beetje beter.
Gisteren hebben ze de beademingsbuis uit zijn keel gehaald en hij heeft nu nog een neusbrilletje op. Zonder lukt helaas nog niet, maar dit is al wel een goede stap verder.
Léon slaapt nog wel heel veel en wordt helaas erg geteisterd door dingen die er niet zijn. Oftewel afkickverschijnselen. Volwassenen zouden kunnen zeggen dat ze bijvoorbeeld roze olifantjes voorbij zien vliegen, maar kleintjes kunnen niet uitleggen wat ze allemaal zien. Hierdoor wordt hij soms uit het niets wakker en is hij overstuur. Probeert naar dingen te grijpen (plukken noemen ze dat) en hij wordt daar een beetje onrustig van. Ook kijkt hij je niet direct aan, hij kijkt meer naar boven en draait een beetje met zijn pupillen. Wel een naar gezicht. Helaas zal dit nog wel een tijdje duren voordat hij hier van af is. Naast hem zitten en bij hem zijn, helpt gelukkig al heel veel.
Sommige medicijnen zijn gelukkig wel gestopt, maar de rest wordt langzaamaan afgebouw.
Nu bijna 3 weken in het ziekenhuis.... We weten dat we hier nog wel 3 weken langer moeten zitten, maar we zijn zeker wel positief. De operatie is uitstekend gegaan! Helaas zijn de complicaties ernaast iets wat we moeten accepteren. En we zijn erg blij dat het steeds iets beter gaat.
Het is in ieder geval heel mooi weer, dus Ayla geniet in haar bikini van een klein zwembadje die ze bij het huis hebben.
Ik hoop dat jullie ook heerlijke Paasdagen hebben en we zien elkaar graag snel weer!
Bedankt voor al het lieve bezoek wat we van jullie krijgen, dat doet ons erg goed!
En natuurlijk voor alle smsjes, telefoontjes, mailtjes en reacties! Wat leven er gelukkig een heleboel lieve mensen met ons mee! Dank je wel!
Liefs van ons
Liefs van ons
23 April 2011 - 14:41
Annemieke:
Hey liefies!
Wat sneu van die afkickverschijnselen zeg! Wel fijn dat hij het buisje nu kwijt is.. Ook voor jullie lekker dat het weer zo lekker is, kan Ayla lekker buiten spelen en jullie ook wat energie opdoen in het zonnetje! Hele dikke kus, fijne Pasen en tot snel! XXXX -
23 April 2011 - 17:20
Audrey En Peter:
gelukkig zeg...behalve dat de zon buiten schijnt gaat hij ook voor jullie weer n beetje schijnen! de afkickverschijnselen zijn erg naar en is even hard voor hem..maar priscilla wist een aantal weken later niets meer van de verschijnselen..dus ik hoop dat leon het ook niet echt bewust meemaakt en opslaat. het gaat gelukkig steeds wat beter! en komt vast en zeker helemaal goed....geniet van elke stap richting beterschap! xxx -
23 April 2011 - 18:27
Marcel En Iris:
Fijn nog even dit gelezen te hebben! Stapje voor stapje de goede kant op.. Tot morgen!! Dikke kus -
24 April 2011 - 05:20
Henk En Gerrie:
Gelukkig goede berichten. Denk niet alleen voor Ayla fijn om even weg te zijn ook voor je zelf Tanja. Even de energie opladen. Probeer te genieten van het mooie weer en de paasdagen.
groet Henk en Gerrie -
24 April 2011 - 15:05
Romy:
mooi dat het weer wat beter gaat! Fijne pasen en een dikke kus voor Leon en Ayla!
Liefs,
Romy -
24 April 2011 - 18:00
Daniel En Marja:
Dat is goed om te horen! Wel vervelend lijkt me om zo'n raar contact te hebben met Leon. Gelukkig reageert hij goed op jullie aanwezigheid!
Trekt Ayla ook alles nog een beetje? Ze zal t wel raar vinden om 3 weken lang haar broertje niet te zien! Nog even volhouden allemaal. Maar we zijn blij dat het de goede kant op gaat!
Dikke knuffel van ons! -
25 April 2011 - 18:13
Letty:
Stapje voor stapje een beetje beter . . . onderweg naar een goed herstel! Al die bijverschijnselen zijn niet wat je wilt, maar de operatie is me ook nogal wat! En hij doet het dan toch eigenlijk hartstikke goed, die kleine kanjer?
Het gaat allemaal goed komen, hoor!
Liefs en groeten,
Letty -
25 April 2011 - 19:27
Tim:
Fijn dat het weer iets beter gaat. Maar niet leuk van die afkickverschijnselen. Al met al gaat het de goede kant op. Blijf positief en we gaan samen met Leon op naar beterschap
Liefs Tim xx -
26 April 2011 - 17:26
Ronald:
Net terug van een lang weekend in Duitsland. Dan is het fijn te horen dat het beetje bij beetje de goede kant op gaat met Leon. Veel sterkte daar -
26 April 2011 - 20:44
Trix:
Hoi lievies, ben weer thuis en heb vanmiddag het een en ander van Iris gehoord, als ik het zo allemaal lees is het nog steeds behoorlijk zwaar en hoop ik zo dat het kleine mannetje steeds weer een stapje vooruit zal gaan. Hoop binnenkort weer bij jullie te zijn, de hoest wordt nu gelukkig wat beter. Ik moet er niet aan denken dat ik een van jullie zal aansteken, daarom ik wil graag maar doe het nog steeds niet. Alles moet goed weg zijn. Jullie zijn belangrijk, weet dat ik aaan jullie alle 4 denk en tot gauw hoop ik, dikke kus xxxx -
28 April 2011 - 16:05
Arjan Van Daalen:
Leon goed te lezen dat het iets beter gaat.
Tanja en Erik sterkte met "kamperen" in Ronald Mc Donald huis.
Hopelijk tot snel sectie3