Terug thuis
Door: Erik en Tanja
Blijf op de hoogte en volg Leon
12 Mei 2011 | Nederland, Apeldoorn
Hallo trouwe lezers!
Voor degene die het nog niet wisten: we zijn weer lekker thuis met zijn viertjes. Na 5,5 week is dat toch weer prima. Léon vond het meteen helemaal gezellig. Je merkt ook meteen dat hij meer eet dan in het ziekenhuis. Wel hebben we medicijnen meegekregen die we zelf moeten toedienen. Ik moet zeggen dat het wel een aardig schema is voor een 24uurs bezetting met 3 shifts. Zo moeten we om 0600, 1200, 1600, 1800, 2000 en 2400 uur medicijnen geven. Niet fijn voor Léon dat hij wakker wordt gemaakt, maar ook onprettig voor 2 x ouders die ook snel weer moeten werken en soms ook slapen. Maar goed, niet klagen... We hebben het er ook graag voor over, zeker na allle beproevingen. Het aantal medicijnen wat hij krijgt wordt ook wel weer afgebouwd. Alleen zijn medicijnen voor zijn hart zullen we wat langer moeten geven.
Dit zal het laatste bericht zijn via de site. En hopelijk dus ook de laatste keer dat Léon geopereerd hoeft te worden. Maandag volgt een post-operatie controle in het ziekenhuis, dus dat is altijd even spannend. Lieve mensen, rest mij nog te zeggen dat we het zeer gewaardeerd hebben hoeveel steun en interesse we hebben mogen ontvangen van vrienden, familie, maar zeker ook ons werk. Dit alles heeft een zeer intensieve periode voor ons toch verlicht. We hopen snel weer een zo aangesterkte Léon te hebben, dat wij weer eens bij jullie op bezoek te kunnen, in plaats van dat jullie elke keer noodgedwongen naar ons toe moesten komen.
Liefs en kus van ons vieren
12 Mei 2011 - 09:00
Mark & Tric:
Hoera :) Dat is zeker goed nieuws. En als wat medicijnen voor zijn hart het ergste is wat hij eraan over houdt, dan is dat helemaal niet slecht, toch?
liefs Tric & Mark -
12 Mei 2011 - 09:07
Annemieke:
Oh wat goed, ik dacht morgen! Fijn dat jullie zelfs al eerder naar huis konden! Super ook dat Leon zich thuis zo lekker voelt dat dat meteen aan hem te merken is! Hopelijk idd het laatste berichtje terug aan jullie via deze site! Tot snel, dikke X -
12 Mei 2011 - 09:51
Veel liefs,
Linda -
12 Mei 2011 - 11:16
Marcel En Iris:
Helemaal super!!! Dit weekend alweer Utrecht in gedachten, maar nu misschien wel Apeldoorn. Contacten nog!! Geniet van het thuis zijn en van elkaar!
Dikke knuffel xxx -
12 Mei 2011 - 12:31
Metha:
gefeliciteerd!! -
12 Mei 2011 - 13:28
Rens En Hannie:
Helemaal geweldig dat jullie weer thuis zijn.
Geniet van elkaar.
Lieve groeten -
12 Mei 2011 - 14:09
Tim:
Gefeliciteerd. Je kunt inderdaad beter thuis zijn als in het ziekenhuis. Ja dat is wel een opgave maar je doet het graag voor je kind. Fijn dat het weer goed gaat met Leon en dat hij niet meer terug hoeft te komen. En wat de steunbetuigingen betreft. Graag gedaan natuurlijk. Ook namens opa en oma Jacobs van harte gefeliciteerd.
Geniet van elkaar.
Liefs Tim xx -
12 Mei 2011 - 15:02
Arja:
Fijn weer thuis met z`n viertjes.
Ja Leon heeft nog extra aaandacht nodig en dit is intensief maar gelukkig in jullie eigen omgeving zoveel beter vol te houden .
Fijn genieten samen en een gezellig weekend !
Liefs, Arja xx -
15 Mei 2011 - 06:13
Henk En Gerrie:
Halllo alle vier.
Wat fijn dat jullie weer samen thuis zijn.
Die medicatie geven( de tijden) is nog een hele klus maar ook dat gaat voorbij.
Ga genieten van het thuis zijn en alle stapjes voor uit.
groet Henk en Gerrie