Datum operatie bekend
Door: Erik en Tanja
Blijf op de hoogte en volg Leon
30 April 2010 | Nederland, Apeldoorn
Lieve allemaal!
De datum van de eerste operatie is eindelijk bekend. Woensdag 19 mei zal zijn darmoperatie plaats vinden. We moeten ons de 18e melden in Utrecht zodat zijn darmen helemaal leeg zijn voor de operatie. De operatie en het herstel zal ongeveer 5 dagen duren. Dit hangt natuurlijk af hoe de operatie is gegaan en of er wel of geen complicaties zijn opgetreden. Verder weten we nog niet meer, daar worden we nog van op de hoogte gesteld. Wel jammer dat het nog zo lang duurt, maar er is gelukkig wel duidelijkheid.
Maar Erwin gaf aan dat het wel goed is dat het wat langer duurt, want elke gram die Léon erbij krijgt is meegenomen als hij onder de narcose gaat. Zo kleintje krijgt al veel te verduren.
Als we weer meer weten, houden we jullie op de hoogte!
Prettig Koninginnedag vandaag!
Liefs van ons
Als we weer meer weten, houden we jullie op de hoogte!
Prettig Koninginnedag vandaag!
Liefs van ons
30 April 2010 - 09:44
Marja:
Dat is goed om te horen dat jullie eindelijk duidelijkheid hebben over de operatie. Dan kan je je ook gaan voorbereiden. En als alles goed is, is Leon weer thuis voor Ayla's verjaardag!
Liefs van ons 3en -
30 April 2010 - 10:15
Dad En Loes:
Lievelui,
fijn om nu te weten wanneer de operatie is.
Dat weten jullie tenminste wanneer en kunnen jullie daar naar toe gaan leven.
In principe is het jammer dat het nog zo lang duurt, maar net wat jullie zeggen, dan is Leon wel meer in staat om de operatie te doorstaan.
We hebben al veel leuke spulletjes op de kleedjesmarkt voor Ayla en Leon gekocht.
Het weer zat alleen voor de verkopers niet mee.
Jullie ook een dag om lekker uit te rusten.
Liefs,
Dad
30 April 2010 - 12:23
Tim:
Lieve Tanja en Erik,
Fijn dat jullie nu duidelijkheid hebben wanneer de operatie gaat plaatsvinden.
Sterkte met het voorbereiden op de operatie deze weken. Jammer dat het niet sneller gebeurt. Maar dan kan Leon een beetje meer aankomen.
een goede koninginnedag verder.
Liefs Tim. xx -
30 April 2010 - 14:36
Mark En Tric:
Blij te horen dat er nu eindelijk een datum bekend is. Verwen hem maar lekker tot die tijd.
Liefs Tric & Mark -
30 April 2010 - 18:40
Jetty En Goos:
Fijn dat jullie nu de datum weten. En idd, hij kan nu nog mooi een beetje aankomen en lekker verwend worden.
Sterkte!! -
30 April 2010 - 19:43
Arja:
Lieve Tanja en Erik,
Fijn dat jullie de datum nu weten.
Geniet maar lekker nog van de weekjes voor de operatie en met de goede voeding van jou kan hij nog lekker "aansterken".
Een fijn weekend.
Liefs, Arja x -
01 Mei 2010 - 09:36
Reinder En Marianne:
Lieve Tanja, Erik,Ayla en kleine dappere Leon.
Goed te horen hoe Leon flink aansterkt en de datum van de operatie bekend is!
We wensen jullie voor de komende tijd alle kracht en sterkte, liefs en hoop!
Liefs van Reinder en Marianne -
01 Mei 2010 - 17:28
Mark En Debby:
Heel veel sterkte gewenst liefies.
Gr. Mark en Debby
xxxx -
02 Mei 2010 - 17:22
Rens En Hannie:
Gelukkig hebben jullie nu een datum, wel spannend allemaal.
We leven op afstand erg met jullie mee.
Sterkte en geniet van jullie gezinnetje
Liefs van uit Meppel -
05 Mei 2010 - 07:55
Nienke:
Lieve Tanja en Erik!
Fijn dat jullie nu eindelijk weten wanneer de eerste operatie zal plaatsvinden,dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent... Duurt inderdaad nog wel even maar gelukkig komt het eraan,
Veel liefs nien en Arjan -
05 Mei 2010 - 09:07
Tim:
Lieve Tanja en Erik,
Fijn dat Leon zich er dapper door heen slaat ondanks de pijn in zijn buik. We hopen dat er over twee weken alles aan gedaan kan worden om die lieve kleine jongen zo goed mogelijk van z'n klachten af te helpen want dat verdient de lieve kleine Leon.
Want dit moet ik wel even kwijt, het doet me wel veel als ik die foto zie waar hij zo lief ligt en dan met van die slangetjes door z'n neus. Toen ik dat zag schoot ik toch even vol.
Nou hou jullie goed.
En ik blijf de situatie volgen.
Liefs en dikke kus voor jullie viertjes van Tim
10 Mei 2010 - 07:19
Roos:
Lieve viertjes,
Gelukkig hebben we gisteren allemaal kunnen genieten van een gezellige dag met jullie! Ayla en Leon zijn twee schatjes hoor! Dat zo'n klein manneke zoveel last heeft van zijn buikje, is gewoon pijnlijk om te zien. Hopelijk zal de opeeratie daar verandering in brengen. Jullie gaan een spannende tijd tegemoet, maar we zijn er allemaal voor jullie hoor! Liefs en bedankt voor de mooie foto's van die knuffeltjes1
xx mam